Сајт врачарских демократа
Сајт врачарских демократа

Контакт

**************************************
Општински одбор ДС Врачар
Петроградска 6
Београд

Секретаријат:
Телефон: 011/4095 066
Е-пошта: vracar@ds.org.rs
Фејсбук: @dsvracar
Твитер: @DSVracar

Одборничка група у Скупштини ГО Врачар:
Е-пошта: moj.ds.odbornik@gmail.com
Твитер: @DSodborniciVRAC

**************************************