Сајт врачарских демократа
Сајт врачарских демократа

Демократска странка Врачар осуђује уништавање духа Врачара накарадним и коруптивним “реконструкцијама” Каленић пијаце

Тек што је завршена реконструкција Каленић пијаце, којом су упркос лажним обећањима Весић уништитеља Горана, Врачарке и Врачарци добили само заротиране тезге и морбидно црне локале по ободу пијаце, а Весић уништитељ Горан већ најављује нову реконструкцију за јануар 2020. године. Да подсетимо, од како је СНС скандалозно помоћу криминала и корпуције отео власт на Врачару 2016. године, Весић је најављивао реконструкцију пијаце која ће трајати најдуже две године, притом обећавајући подземну гаражу на две етаже и зграду у Вишкој улици.

Након три године, реконструкција је коначно завршена, а од обећане зграде и гараже не само да нема ништа, већ су изгледа нестали нетрагом у вртлогу Весићевих коруптивних и криминалних радњи. Поред тога, дотадашњи “Фаст парк” паркинг на спрат је демонтиран, а грађанима је сада на располагању обичан паркинг покривен Весићевом омиљеном коцком, са дупло мање паркинг места него раније.

Након свега, Весић уништитељ Горан, осведочени мрзитељ Врачара и Београда, у недостатку инвентивности, идеја и смисла за елементарно вођење општине и града, припремајући се за предизборну кампању за изборе 2020. године, најављује нову “реконструкцију” Каленић пијаце од јануара. Асфалтирањем старе калдрме, претварањем Каленић пијаце, попут Палилулске пијаце у један надри-вашарски простор по укусу твораца тзв. “Имагинаријума” из којекаквих ријалитија, Весић уништитељ Горан и његови партнери из СНС-а континуирано и доследно уништавају дух Врачара, традицију, симболе Врачара и Београда, који никад неће ни моћи да разумеју и осете икакву блискост са њима.

Демократска странка најоштрије осуђује овакво иживљавање Весић уништитеља Горана и његовог СНС-а над свим грађанима Врачара и наставља своју борбу свим легалним, политичким и правним средствима против уништитеља Врачара и Београда. Уверени смо да ће Врачарке и Врачарци већ на првим наредним изборима показати Весић уништитељу Горану и његовој СНС дружини мрзитеља Врачара и Београда где им је место, а то је што даље од позиција са којих се има икакав утицај на живот и развој општине и града.

Саопштење за јавност Демократске странке Врачар поводом најаве поновне “реконструкције” Каленић пијаце, можете да прочитате у целости кликом на линк ОВДЕ