Сајт врачарских демократа
Сајт врачарских демократа

Злоупотребе од стране СНС у кампањи

Као и увек до сада, Српска напредна странка (СНС) наставља са нелегалним активностима и злоупотребама разних предузећа, па чак и личних података грађана за потребе своје кампање.

Последњих дана је регистровано да активисти СНС-а интензивно позивају телефоном грађане који су корисници услуга мобилне телефоније оператера “Мобилна телефонија Србије – МТС”. На питање грађана одакле СНС-у њихов број телефона, када с са сигурношћу могуда потврде да никада своје податке нису остављали СНС-у, оператери из СНС кол центра им саопштавају да имају базу података МТС-а. Поред тога, данас је примећено и да се на трафикама једне фирме специјализоване за послове малопродаје штампе, деле бесплатне предизборне брошуре СНС-а. Тиме су трафике претворене у предизборне штандове СНС-а, а МТС у кол центар СНС-а, што је најблаже речено срамно и скандалозно.

Бахатост СНС-а са циљем наметања једноумља, култа “Вође” и тираније, превазилази све границе. Позивамо грађане да искажу миран, ненасилни отпор овој хистерији актуелног режима, да игноришу позиве и брошуре препуне лажи и манипулација, а да 04. марта 2018. на гласачком листићу заокруже листу број 4 “Да ослободимо Београд”.

Ослободимо заједно Београд корупције, страха, бахатости, криминала, кича, шунда и отерајмо Весића и Малог из градских фотеља!