Сајт врачарских демократа
Сајт врачарских демократа

Напредњаци пробали да спрече трибину коалиције „Да ослободимо Београд“: Грађани их отерали!

Активисти Српске напредне странке (СНС) покушали су јуче да спрече одржавање трибине коалиције „Да ослободимо Београд“ на Бањици на којој су говорили четири председника странака коалиције Драган Шутановац, Борис Тадић, Зоран Живковић и Дејан Булатовић.

Након бројних узвика и оптужби, грађани су аплаузима избацили провокаторе, док су четворица председника странака устали и нису им дозволили да злоупотребе људе који су дошли да чују решења ове коалиције, која су недавно презентована у „Плану за ослобођење Београда“.

Кандидат за градоначелника Драган Шутановац рекао је да напредњаци кроз капиларне гласове малтретирају целу Србију, а већ пет година покушавају да спроводе лоботомију над људима да нигде не можете да чујете да је поскупело грејање.„Злоупотребљавају бирачке спискове, краду податке грађана и шиканирају их ‘од врата до врата’. Ако се побуните, онда вас хапсе, као што се десило и официру Војске Србије”, нагласио је Шутановац.

Председник СДС Борис Тадић рекао је да је Вучић смањио потенцијал побуне међу људима.„За побуну је потребно економско достојанство, а данас већина не може да се уздигне, јер се бори за кору хлеба од дана до дана” подвукао је Тадић.

Председник Нове странке Зоран Живковић је окупљеним грађанима рекао да је “Београд окупиран ‘напредном’ корупцијом, криминалом и примитивизмом и да од тога морамо да га ослободимо 4. марта!”

Председник Зелене еколошке партије Дејан Булатовић рекао је да “остаци режима Слободана Милошевића покушавају да до краја докрајче Београд и Србију, али да у томе неће успети“.“Ослободићемо Београд од отпада – еколошког и политичког”, закључио је Булатовић.

(Информативна служба ДС)