Сајт врачарских демократа
Сајт врачарских демократа

Тамара Трипић: “Упркос активном бојкоту, промене крећу у недељу!”

Мионица, 20. децембра 2017.

Потпредседница Демократске странке Тамара Трипићизјавила је у Мионици да власт не бира средства и да се притисци на грађане у овој општини директно односе на угрожавање егзистенције појединаца и њихових породица.

„Актуелна власт након физичких напада који су се овде одиграли 2014. године, данас прибегава суптилнијим притисцима јер су људи забринути за своју и егзистенцију своје породице. Лоши услови живота и готово никакве перспективе за проналажењем посла који ће обезбедити најосновније потребе једне породице, довели су грађанке и грађане у ситуацију новог вида репресије у коме морају да бирају између гласања по савести и голе егзистенције. Демократска странка на ове изборе излази са тимом храбрих и угледних људи из Мионице који одбијају да прихвате овакво стање и који се једини супротстављају оваквој страховлади.“ изјавила је Тамара Трипић, потпредседница Демократске странке.

Трипић је напоменула да се црвено-црна коалиција социјалиста и радикала „повампирила“ у Мионици, као јасан знак куда иде ова општина.

„Упркос активном бојкоту појединих представника опозиције, промене у Мионици крећу већ у недељу јер су нам и данас грађани јасно предочили да им је доста живота у страху, без перспективе и развоја. Једина листа локалних угледних људи са јасним планом развоја ове општине јесте листа Демократске странке. Гласањем за Демократе, Мионица гласа за будућност и бољи живот. Србија је одлучна у идеји да општине морају да воде њихови суграђани, а не највиши државни функционери који се осмехују са плаката и билборда потпуно отуђени од проблема са којима се ови људи свакодневно сусрећу.“ изјавила је Тамара Трипић, потпредседница Демократске странке.

Демократе су наставиле предизборне активности за предстојеће локалне изборе. Данас су Мионицу посетиле потпредседница Демократске странке Тамара Трипић и народни посланици Наташа Вучковић и Радослав Милојичић.

Информативна служба ДС