Сајт врачарских демократа
Сајт врачарских демократа

Демократе најактивније на седници Скупштине ГО Врачар

Јуче је одржана седница Скупштине Градске општине Врачар. Као што је већ постало уобичајено, најактивнији су били одборници Демократске странке, који у Скупштини општине наступају у оквиру коалиције “Врачар слободно”. Демократе су актуелној општинској власти, коју чини коалиција окупљена око СНС-а, поставиле велики број питања, између којих и:

– Шта је актуелна општинска власт предузела по питању дивљег “бувљака” и великог комуналног нереда на простору око Каленић пијаце, а испред саме зграде Општине?

–  Зашто су игнорисали првобитни план о реконструкцији Каленић пијаце, који предвиђа три етаже подземних гаража и зашто тзв. “реконструкција” Каленић пијаце траје већ скоро две године, притом изгледајући као да је у “ратном стању”?

– Зашто се на званичној веб страници (сајту) Градске општине Врачар више не објављују одлуке Председника општине, Општинског већа и Скупштине општине, односно зашто је рад актуелне општинске управе нетранспарентан?

Демократска странка очекује да актуелна власт на ГО Врачар, окупљена око СНС-а најзад почне да уважава елементарно достојанство грађанки и грађана Врачара и с тим у вези почне да делује транспарентно и одговорно.

Уколико и Ви имате неко питање за одборнике Демократске странке у Скупштини ГО Врачар, или неко питање које желите да Ваши одборници из редова Демократске странке званично поставе на наредној седници Скупштине Градске општине Врачар, пишите нам на адресу е-поште: moj.ds.odbornik@gmail.com. Ми смо ту због Вас!