Демократе најактивније на седници Скупштине ГО Врачар

Јуче је одржана седница Скупштине Градске општине Врачар. Као што је већ постало уобичајено, најактивнији су били одборници Демократске странке, који у Скупштини општине наступају у оквиру коалиције “Врачар слободно”. Демократе су актуелној општинској власти, коју чини коалиција окупљена око СНС-а, поставиле велики број питања, између којих и:

– Шта је актуелна општинска власт предузела по питању дивљег “бувљака” и великог комуналног нереда на простору око Каленић пијаце, а испред саме зграде Општине?

–  Зашто су игнорисали првобитни план о реконструкцији Каленић пијаце, који предвиђа три етаже подземних гаража и зашто тзв. “реконструкција” Каленић пијаце траје већ скоро две године, притом изгледајући као да је у “ратном стању”?

– Зашто се на званичној веб страници (сајту) Градске општине Врачар више не објављују одлуке Председника општине, Општинског већа и Скупштине општине, односно зашто је рад актуелне општинске управе нетранспарентан?

Демократска странка очекује да актуелна власт на ГО Врачар, окупљена око СНС-а најзад почне да уважава елементарно достојанство грађанки и грађана Врачара и с тим у вези почне да делује транспарентно и одговорно.

Уколико и Ви имате неко питање за одборнике Демократске странке у Скупштини ГО Врачар, или неко питање које желите да Ваши одборници из редова Демократске странке званично поставе на наредној седници Скупштине Градске општине Врачар, пишите нам на адресу е-поште: moj.ds.odbornik@gmail.com. Ми смо ту због Вас!