Сајт врачарских демократа
Сајт врачарских демократа

Врачар слободно – договор

Врачар слободно – договор 

Преузми документ.

Победничке листе на локaлним изборима „Врачар слободно – Бане Кузмановић“ и покрета „Доста је било – Саша Радуловић“, договориле су политичку платформу и деловање којим се дефинише транспарентно спровођење воље грађана исказане на локалним изборима.

Усвојена политичка платформа гарантује наставак спровођења успешне политике коју је спроводио тим општине Врачар предвођен Демократском странком. Настављамо са стварањем најбољих услова за учење у врачарским основним школама; и даље ћемо унапређивати политику подршке за врачарске пензионере; наставићемо са улагањем у улепшавање зграда, уређење малих урбаних површина и паркова.

Политичка платформа осигурава наставак унапређења рада општинске управе кроз пројекат „Потраге за способнима“- запошљавање најбољих младих професионалаца са факултетском дипломом.

У складу са добром праксом установљеном још 2007. године, а све у складу са начелима потпуне транспарентности за које се залаже и покрет „Доста је било“, наставићемо да унапређујемо рад општинске управе и информисање грађана о начину располагања и трошењу сваког динара из буџета општине Врачар.

 

                                                                                                                                                      коалиција „Врачар слободно“